Vzdrževanje biološke čistilne naprave

Podjetje Ekokult d.o.o. servisira, vzdržuje in po dogovoru tudi upravlja čistilne naprave WSB® clean, po dogovoru pa tudi čistilne naprave drugih dobaviteljev.

Servisiranje oziroma vzdrževanje zajema vizualni pregled, odpravo morebitnih napak, izvajanje meritev temperature, pH, količine muljev, prostega kisika O2 ter odvzem vzorca vode na iztoku in analizo KPK.

S servisi na terenu zagotavljamo, da naše čistilne naprave dejansko delujejo, hkrati pa izkušnje s terena bogatijo naše strokovno znanje in prispevajo k nenehnim majhnim, a pomembnim izboljšavam. 

Od cca. 300 zagnanih čistilnih naprav velikosti od 4 do 150 PE v Sloveniji  imamo za več kot 230 naprav sklenjene vzdrževalne pogodbe.

Garancijska doba za celotno čistilno napravo je 2 leti. V kolikor se stranka odloči za sklenitev 5-letne pogodbe o vzdrževanju, vzdržujemo čistilno napravo prvo leto zastonj, hkrati pa podaljšamo garancijo z dveh na pet let. Garancija na elektroniko je 2 leti, na postopek 5 let, na nosilce Kaldnes pa kar 20 let. Betonske posode imajo življenjsko dobo prek 30 let.

         

Slika samostoječe omarice s kompresorjem in krmiljenjem, nosilec Kaldnes z razraščenim biofilmom ter notranjost že zagnane čistilne naprave


Povpraševanje

Želite več informacij o bioloških čistilnih napravah WSB?

Izpolnite obrazec za povpraševanje ali pa nam pišite na email ekokult@ekokult.com.

Lahko pa nas pokličete tudi na telefon

003867 35 66 914